Политика за достава

Последно ажурирана на: 20.11.2023

 

Производите се доставуваат до купувачите преку курирската служба  ПОСТ ЕКСПРЕС МАКЕДОНИЈА ДОО СКОПЈЕ со која Хеклана има слкучено договор за деловна соработка.

Договорот за деловна соработка ги дефинира правата и обврските на секоја од страните, кои се рефлектираат во времето и начинот на достава, обврските на курирските служби да известуваат за преземените пратки/производи, како и начинот на пренос/уплата на средствата добиени од потрошувачите врз основа на доставени пратки/производи.

 

Од договорот за деловна соработка: 

1. www.heklana.com ви нуди бесплатна испорака за нарачки над  3000 денари.
2. Доставата чини 150 денари и ќе ви биде пресметана во вкупната сума со цената на производот.

 

Начините на плаќање за online нарачките се:

– со кредитна картичка [Платежен процесор]

Испораките ги вршиме преку ПОСТ ЕКСПРЕС МАКЕДОНИЈА ДОО СКОПЈЕ брза пошта во рок од 1-5 работни дена од порачката, но во некои исклучителни ситуации и до 7 работни денови.

За сите дополнителни информации испратете ни email на [email protected] или побарајте не на +389 77 621 521

Newsletter

Претплати се на нашиот Newsletter!

Внеси ја твојата е-маил адреса и добивај ги најновите информации.